Το myDATA του λογιστή 2023

Τι είναι “Το myDATA του λογιστή”

Βιώνουμε όλοι μαζί τη νέα εποχή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων (MYDATA), που κοινή διαπίστωση είναι ότι κανείς από τους εμπλεκόμενους, λογιστές, επιχειρήσεις αλλά και Φορολογική Διοίκηση, δεν έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις συνεχόμενες αλλαγές. 

Έχουμε διανύσει ένα κομμάτι του δρόμου κυρίως στα έσοδα αλλά απομένει ακόμη πολύ μεγάλος όγκος δουλειάς, εκπαίδευσης και προσαρμογής όπως: έξοδα, αποκλίσεις, παραλείψεις, online διαβίβαση, πρόστιμα κ.λπ.

Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, στα πλαίσια της νέας πραγματικότητας και θέλοντας να είναι πάντα δίπλα στον συνεργάτη λογιστή, είχε σχεδιάσει για το έτος 2022 μια σειρά από καινοτόμες ενέργειες και πρωτοποριακές υπηρεσίες τις οποίες τις έχει ονομάσει “TO MYDATA ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ” και είχαν ως μοναδικό σκοπό να παρέχουν στα λογιστικά γραφεία ενημέρωση, εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή όλων των αλλαγών του MYDATA.

Αυτήν την άκρως επιτυχημένη υπηρεσία και έπειτα από την παρότρυνση πολλών συνεργατών λογιστών θα την συνεχίσει και θα την εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο και για το έτος 2023.

Τι περιλαμβάνει το myDATA του λογιστή;

1) σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες καθώς και πρακτική εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων μέσα από λογιστικά προγράμματα, από κορυφαίους και έγκριτους εισηγητές. Αριθμός σεμιναρίων: 4.

2) πρότυπα λογιστικά σχέδια με τους τύπους παραστατικών για το MYDATA, για να μπορούν να αντιγραφούν σε λογιστικό πρόγραμμα.

3) ηλεκτρονικό εγχειρίδιο με πρότυπες συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις, πρακτικό πάνω σε λογιστικό πρόγραμμα το οποίο θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται ανάλογα με τις αλλαγές της φορολογικής διοίκησης.

4) πρόσβαση με μοναδικό κωδικό στο portal της Μηχανογραφικής για τα σεμινάρια καθώς και μαγνητοσκοπημένες οδηγίες, ειδικά για το MYDATA.

Το κόστος για το πακέτο όλων των παραπάνω υπηρεσιών ανέρχεται στην τιμή των €100,00+ΦΠΑ.

Η παραπάνω υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από ανθρώπους που γνωρίζουν και παρακολουθούν τις εξελίξεις των Ηλεκτρονικών Βιβλίων και δεν αφορά τεχνική υποστήριξη λογιστικών προγραμμάτων, αλλά παρέχει εκπαίδευση και ενημέρωση σε κάτι που για πρώτη φορά εφαρμόζεται.

Φόρμα παραγγελίας