Η Δράση “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων” είναι μέρος του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, και στοχεύει στην η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, με σκοπό να εκσυγχρονίσουν την παραγωγική, εμπορική και διοικητική τους λειτουργία.

Το έργο αξίας 442,4 εκατ. ευρώ έχει μπει στην τελική ευθεία από την Κοινωνία της Πληροφορίας και αναμένεται να βγει στον αέρα στις 22 Ιουνίου 2022!

Η Δράση ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αγορά/αξιοποίηση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών και τη γενικότερη υποστήριξή τους για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, κατανέμεται μέσω του Προγράμματος II «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών», προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, θα επιδοτηθούν ψηφιακές επενδύσεις, με την μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, ύψους από 200.000 ως 2 εκατ. ευρώ, για την ανάπτυξη υποδομών και υπηρεσιών cloud.
Η ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ είναι εγγεγραμμένος προμηθευτής στη δράση.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση της αίτησης και να αναλάβουμε τη συνολική διεκπεραίωση του αιτήματος σας.

Μια πολύ πετυχημένη παρουσία στην 86η ΔΕθ έλαβε τέλος, αφήνοντας πίσω της σημαντικές συναντήσεις με συναδέλφους λογιστές καθώς και με θεσμικούς φορείς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας επισκέφτηκαν στο περίπτερο μας και ανταλλάξαμε απόψεις.

Πάνω από όλα να συγχαρούμε την δική μας ομάδα για την οργάνωση. Είναι οι άνθρωποι όπου 
με το μεράκι με το οποίο διακατέχονται, επιτυγχάνουν αυτά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 Τιμώμενη χώρα για φέτος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.